At helbrede nogle af vores fysiske lidelser med planter, rødder og frø er ikke noget nyt, faktisk er denne skik en del af en viden, der har været til stede i mange kulturer i millioner af år. Vi tror normalt, at fordi de er alternative medicinmidler, eller som kom til os gennem tidligere generationer, er de ikke helt sikre, eller de fungerer ikke godt nok, fordi de ikke er en del af en traditionel behandling.

Medicin har spekuleret på, om disse hjemmemedicin virkelig er effektive og sikre, så forskellige undersøgelser var ansvarlige for at analysere, hvad der er de mekanismer, der får disse naturlige midler til at fungere, og hvor effektive de er. Derfor præsenterer vi nedenfor nogle af de retsmidler, der virkelig hjælper sundheden, fordi de er blevet analyseret af specialister.

Ingefær Infusioner
Ginger er blevet betragtet i generationer som en ret effektiv medicinalplante til behandling af forkølelse, hovedpine og endda milde luftvejsinfektioner. En undersøgelse offentliggjort i BioMed fandt, at den har antibakterielle virkninger og hjælper med at reducere betændelse med en sådan effektivitet, at den er blevet sammenlignet med steroidlægemidler, selvom den i modsætning til disse ikke har nogen bivirkninger.

Blandt de stoffer, der udgør denne rod, er jern, magnesium, kalium og fosfor, ud over at indeholde naturlige antioksidanter. For at forberede en te behøver du kun to spiseskefulde rå ingefær, to kopper varmt vand, du kan tilføje honning og citron til at sødes, dette middel kan bruges, hvis du har smerter og betændelse i nogen del af din krop.

Øko-spherelavand olie
Lavendel er ofte forbundet som en medicinalplante med afslappende effekter, Endelig er dette sandt. At have lavendelolie ved hånden hjælper med aromaterapi, der hjælper med at reducere angst, slappe af muskler og lindre spændinger og stressrelateret smerte.

En undersøgelse i US National Library viste, at lavendel er et hjælpemiddel i tilfælde af præmenstruationssyndrom. Det tilrådes dog at være forsigtig med lavendel, da det kan være irriterende for huden eller slimhinderne, hvis det påføres direkte eller ufortyndet.

Peppermint ecoosferate
Mint er et stærkt hjælpemiddel til behandling af symptomerne på fordøjelsesproblemer. I tilfælde af diarre, forstoppelse og betændelse reducerer det mavesmerter, samtidig med at det giver en følelse af friskhed og lindring, så ud over at være en meget almindelig plante hjælper det med at eliminere muskelspasmer.

For at tilberede en naturlig myntete behøver du kun 7 til 10 friske mynteblade pr.250 ml varmt vand, du kan tilføje mælk eller honning for at ændre dens smag. Dette vil være et hjælpemiddel i symptomer som kvalme, smerte og diarre blandt andre kropssmerter.

Infusion af gurkemeje
I mere end 4000 år er gurkemeje blevet brugt til at behandle smerter i forskellige dele af kroppen, og endda dens virkninger er blevet sammenlignet med ibuprofen. For eksempel indtages gurkemeje gennem te eller infusioner, ifølge det medicinske bibliotek.

Årsagen til, at denne naturlige ingrediens giver så meget lettelse, er, at den er en kilde til næringsstoffer og stoffer som vitamin C, E og K. Det har også blandt sine forbindelser magnesium, jern og sinc, niacin. Alle disse stoffer sammen forårsager, at det ud over at give dig en stærk smertestillende effekt hjælper med at helbrede væv.

Eucalyptusolie
Eucalyptusblad har en effekt, der hjælper med at decongestere luftvejene og behandle moderate forkølelser. Eucalyptusolie har en komponent kaldet cineol, som kan hjælpe med at lindre smerter, den er endda til stede i almindeligt anvendte anti-flu-lægemidler.

En undersøgelse sammenlignede endda virkningerne af eukalyptus med virkningerne af kraftige opioider såsom morfin. Men det er vigtigt at bemærke, at denne plante muligvis ikke hjælper alle patienter på samme måde, fordi dens kontinuerlige anvendelse har virkninger på luftvejene, især hos babyer og kæledyr, ud over at være irriterende.

Vær forsigtig med naturlige midler
Husk, at selvom det er bevist, at disse ingredienser hjælper med at irritere dit helbred, er der andre retsmidler, der kan være farlige eller have bivirkninger. National Library of Medicine i USA anbefaler, at inden du prøver et hjemmemedicin, der ligger uden for denne liste, skal du konsultere sundhedspersonale, der vil guide dig om de virkninger, dette kan have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.